Uiteraard kom ik met mijn modern ingerichte bus naar u toe en ben ik vaste gast op verschillende paardenwedstrijden en evenementen.
Tot mijn werkgebied reken ik de volgende steden en dorpen:

Gorinchem Rotterdam Dordrecht Breda Utrecht Acquoy Beesd Buurmalsen Deil Enspijk Geldermalsen Gellicum Meteren Rhenoy Rumpt Tricht Buren Asch Beusichem Eck en Wiel Erichem Ingen Kerk-Avezaath Lienden Maurik Ommeren Ravenswaaij Rijswijk Zoelen Zoelmond Passewaaij Zennewijnen Wadenoijen Kapel-Avezaath Bergakker Kellen Medel Leerdam Asperen Kedichem Oosterwijk Schoonrewoerd Zaltbommel Aalst Bern Brakel Bruchem Delwijnen Gameren Kerkwijk Nederhemert Nieuwaal Poederoijen Zuilichem Est Haaften Heesselt Hellouw Neerijnen Ophemert Opijnen Tuil Varik Waardenburg Culemborg Houten Vianen Gorinchem Tiel

Staat uw woonplaats er niet bij?
Bel me dan toch maar, want vragen staat vrij!

Tot ziens bij u thuis,

Mark van Praag